Údržba zahrad a dalších pozemků někdy není žádný med. Své o tom ví každý, kdo se někdy musel potýkat s odstraňováním velmi vysokých travin a náletových dřevin. Všechny pozemky nejsou dokonale rovné, některé jsou velmi svažité, a může být dokonce problém se na ně dostat. Máte takový pozemek i vy, a potřebujete ho dát do pořádku? Ozvěte se nám, na úpravu pozemků jsme specialisté. Zajímá vás, jaká je cena za sekání trávy Seceni-mulcovani.cz? Výpočty probíhají vždy individuálně.

sekačka na trávu

Cena se liší podle velikosti pozemku, jeho přístupnosti, stavu a toho, co se na něm nachází. Vždycky ji počítáme individuálně a kalkulaci vám dodáme s dostatečným předstihem, abyste se mohli v klidu podle sebe rozhodnout. Orientační cenu si můžete spočítat na naší online kalkulačce. Vždycky vám necháváme čas na rozmyšlenou. Po případné dohodě o spolupráci můžeme začít pracovat. Jsme ideální volbou pro všechny, kteří chtějí mít udržovaný pozemek bez námahy.

Máme mulčovače, traktory, pluhy, sekačky, křovinořezy, a taky dostatek šikovných a zkušených pracovníků, kteří si poradí i se zarputilými plevely, pařezy a keři.
Protože jsme tým, který ví co dělá, pracujeme i pro města, která si nás najímají na údržbu městských travnatých ploch. Udržujeme parky a případě louky, protože jsme dobří a rychlí.

sekání trávy

K úpravě zanedbaných pozemků je někdy třeba více lidí a taky pořádné nářadí. Všichni nemají možnost poradit si sami s opravdu zarostlou zahradou https://www.sbazar.cz/746-prodej-pronajem-zahrady nebo stavebním místem. Pro nás to není problém, a věříme, že pomůžeme zbavit i váš pozemek od věcí, které na něm nechcete. Prohlédněte si náš web, kde u každého typu sečení najdete informace, kam je vybraný typ prací vhodný.

Po skončení prací po sobě samozřejmě uklidíme, protože i to je součást naší práce. Budeme se těšit na spolupráci s vámi, můžete se i vy těšit na vyklizený pozemek, na který bude radost chodit.