Pokud jste pozvaní na oslavy, je vaší povinností donést oslavenci nějaký dárek. Můžete být pozvaní na něčí narozeniny, výročí svatby nebo oslavu narození nového človíčka. Vždy je nutno vybírat dárek, dle příležitosti. Nejsnadnější je vybírat dárek pro novorozence. Je totiž řada možností, co miminku a jeho rodičům dát, protože miminko potřebuje mnoho věcí. Být pozvaní ke kamarádům nebo příbuzným, kterým se narodilo miminko, máte širokou možnost, co miminku koupit jako první dárek. První možností jsou praktické dárky.

miminko

Mezi praktické dárky pro miminko budou patřit jednoznačně kojenecké soupravičky https://www.kojeneckeobleceni.cz/Kojenecke-soupravy-PORODNICE-c2_0_1.htm. Pokud se rozhodneme pro kojeneckou soupravičku, měli bychom brát na zřetel, že takových soupraviček miminko dostane jistě spoustu a proto byste měli zvolit větší velikost. Kojeneckou soupravičkou jako dárek nemůžete nic zkazit.

Dalším praktickým dárkem jsou jednorázové pleny. Miminko jich spotřebuje spoustu a sice to není možná dárek jaký byste si ideálně představovali, http://fotbal.idnes.cz/jablonec-plzen-zaloznik-martin-zeman-dwj-/fotbal.aspx%3Fc%3DA170806_211143_fotbal_min ale věřte, že rodičům přijde určitě vhod. Novopečení rodiče mají spoustu výdajů s výbavou pro miminko a když žena zůstane na mateřské dovolené, je to jednoznačně zásah do rodinných financí, takže pokud jim darujete velké balení plen, budou jistě rádi. Opět ale volte větší velikost, do které miminko teprve doroste.

miminko

Pokud ale nechcete kupovat dárky ryze praktické, máte tu samozřejmě možnosti koupě řady hraček nebo třeba i dudlíků. Nejrůznější chrastítka, kousátka, které časem pomůžou od bolesti při růstu prvních zoubků, nebo hračky, které budou rozvíjet dětskou motoriku jistě také miminko potěší.

Jste pozvaní na oslavy narození miminka? Tak nezapomeňte asi na dárek pro novopečenou maminku. Určitě kojí a tak pozor, žádný alkohol, ale velká čokoláda udělá jistě obrovskou radost.